Βιωματικό αυτοτελές εργαστήριο στην αγγλική γλώσσα

Για ενήλικες

 

Αναρωτιέστε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος για να θυμηθείτε και να «φρεσκάρετε» τα Αγγλικά σας; Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Kyriakidou Downtown σας καλεί σε ένα διαφορετικό ταξίδι με γεύση από Λονδίνο,  μέσω του προγράμματος Edutainment.

 

Στο Εργαστήριο A Day in London,που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στις 17.00, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια εικονική περιήγηση στα αξιοθέατα του Λονδίνου, θα έρθουν σε επαφή με την παραδοσιακή Βρετανική κουζίνα και θα εξοικειωθούν με την ιδιαίτερη κουλτούρα του τόπου.  Και όλα αυτά στα Αγγλικά!

 

Για τη συμμετοχή στο εργαστήριο δεν είναι απαραίτητη η φοίτηση στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Kyriakidou Downtown, καθώς οι πόρτες του ανοίγουν για να υποδεχτούν όλο τον κόσμο της πόλης.

 

Το πρόγραμμα Edutainment ξεχώρισε στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Education Leaders Awards» και βραβεύτηκε στις 18 Μαΐου 2018 ως ‘Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία’.

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Ημερομηνία: Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Ώρα: 17.00-20.00

Ηλικίες: Για ενήλικες επιπέδου Α1-Α2

Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ

Προσφορά σε ισχύ: early bird εισιτήριο 10 ευρώ έως 3 Ιουνίου

Το A Day in London θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών KYRIAKIDOU DOWNTOWN  στην οδό Αριστοτέλους 4, 2ος όροφος.

Για να κρατήσετε τη θέση σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310 266876 ή να στείλετε email στο kyriakidoudt@gmail.com, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, το επίπεδό σας  στα αγγλικά, την ηλικία σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η εγγραφή σας είναι απαραίτητη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Kyriakidou Downtown επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του σχολείου  https://kyriakidou.gr/

Ακολουθήστε το Kyriakidou Downtown  στο Facebook και στο Instagram