ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ Ε’-ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ & ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

✓ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
✓ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
✓ ΕΚΘΕΣΗ

Προετοιμάζομαι για τις εισαγωγικές εξετάσεις των ιδιωτικών σχολείων της Θεσσαλονίκης μέσα από συστηματική εξάσκηση, που θα με βοηθήσει να καλύψω τη διδακτέα ύλη, αλλά και τα κενά των προηγούμενων ετών!

Αυτό που με δυσκολεύει περισσότερο είναι η μορφή, το περιεχόμενο και οι χρόνοι των εξετάσεων…

Θα ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες και τις ανασφάλειές μου, ακολουθώντας ένα οργανωμένο πλάνο διαβάσματος και κάνοντας την καλύτερη επανάληψη!

Πολυάριθμες ασκήσεις, mock tests, «κόλπα» και κανόνες που θα διευκολύνουν το διάβασμά μου, σωστή καθοδήγηση και μεθοδική εργασία είναι για μένα το κλειδί της επιτυχίας!

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ

Το Δημοτικό Σχολείο αποτελεί τη σημαντικότερη εκπαιδευτική βαθμίδα για τους μαθητές, καθώς εκεί χτίζονται τα θεμέλια της εκπαιδευτικής τους πορείας.

Το Κέντρο Μελέτης υποδέχεται τους μαθητές του Δημοτικού σε έναν φιλόξενο και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, όπου τα παιδιά μπορούν να έρχονται με τα βιβλία του σχολείου τους και να ολοκληρώνουν το διάβασμά της επόμενης μέρας με τη βοήθεια της επιβλέπουσας καθηγήτριας.

✓ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ
✓ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
✓ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
✓ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ

Για συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310266876.

Related Posts